BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres
ALOXE CORTON primer

ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres

Domaine Antonin Guyon

Вино от апелация Aloxe-Corton с многообещаващ потенциал за съхранение и развитие. Отлежавало е в дъбови бъчви в продължение на няколко месеца, на което дължи добре балансирания си дъбов характер с дълъг послевкус.

750 мл

109,00 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

ALOXE CORTON primer

ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres

2015

109,00 лв.
В наличност

Domaine Antonin Guyon

Имотът Antonin Guyon е един от най-престижните в Бургундия. Простира се почти по цялото продължение на Côte d’Or. Доминик Гийон и брат му Мишел контролират бизнеса, започнат от баща им Антонин през 60-те години. Доминик успява да събере през 1970 г. около 350 парцела, принадлежащи на почти 80 различни собственици от община Meuilley в Hautes Côtes de Nuits и да формира блок от 22 хектара с южно изложение и отлична почва. Domaine Guyon предлага голяма гама от вина Premiers Crus и Grand Crus. Собствениците вярват, че за да се разкрие тероарната характеристика и да се запази автентичността на района, използването на минерални торове трябва да се елиминира - което и правят през последните 10 години в собствените си масиви.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

89 Да

Le Guide Hachette des Vins,2004,2006,2011,2012,2016:Коментирано

89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.