BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Aria Di Caiarossa
Aria Di Caiarossa

Aria Di Caiarossa

Caiarossa

Вино, чиито купажни сортове са ферментирали и отлежавали отделно, изцяло по законите на биодинамиката. Крехко и балансирано вино от четири благородни сорта, отразяващи изцяло философията на винарната.

750 мл

64,00 лв.
В наличност

Остават само 10 броя!

2012

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Aria Di Caiarossa

Aria Di Caiarossa

2012

64,00 лв.
В наличност

Остават само 10 броя!

Caiarossa

Избата е създадена през 1998 година и е ситуирана в сърцето на Тоскана, близо до град Cecina. По начало е изградена като гео-динамична, а производството на вината се придържа към законите на биодинамиката. Не се използват минерални торове и пестициди. Понастоящем се отглеждат 11 сорта: Sangiovese, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Совиньон, Petit Verdot, Syrah, Grenache, Mourvèdre за червените; Chardonnay, Viognier и Petit Manseng за белите. Вината стареят в различни дъбови бъчви. но само малък процент (35%) от тях са нов дъб. Идеята е да не се скрива личността на виното зад дървесината, а по-скоро да се остави да изрази своите естествени характеристики и вкусове.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Удовлетвореност

90

90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.