BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Belle-Vue
Belle Vue

Belle-Vue

Chateau Belle-Vue
Ароматът и вкусът са изключително елегантни с добре подчертани плодови нюанси. Голяма част от живота на това вино преминава в дъбови бъчви, които му придават забележителен характер.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
44,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Belle Vue
Belle-Vue
2014

Chateau Belle-Vue

Chateau Belle-Vue, се намира в апелация Haut Medoc (да не се бърка с Chateau Bellevue в St. Emilion). Това е млада винарна с първа реколта през 1996, когато собственикът Remy Fouin отделя парцели от имението си Chateau de Gironville и се заема да направи вино, достойно за апелацията Margaux. През 2004 Château Belle-Vue, Château de Gironville и Château Bolaire са закупени от Vincent Mulliez. Той произхожда от района и напуска работата си на банкер в Лондон, за да се завърне. Ранната му смърт през 2010 оставя съпругата му Isabelle да се грижи за имението. Лозята на Belle-Vue се простират на 10.4 хектара, засадени с 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot и 20% Petit Verdot, и са на средна възраст 32 години. Реколтата се събира на ръка, като преди това се правят много манипулации по подрязване и поддържане на лозите. Тероарът на Margaux намира прекрасно изражение във виното на Chateau Belle-Vue, а вложените усилия и труд намират отплата с всяка следваща реколта.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
90 Да
90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.