BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Nielson Pinot Noir
Nielson Pinot Noir

Nielson Pinot Noir

Byron
Този елегантен Пино Ноар включва грозде, идващо от три изключителни лозови масива в областта на Санта Барбара. Представя отлично плодовия му характер, а отлежаването в нов френски дъб придава допълнителна комплексност в профила на виното.
  • 750 мл
  • 2014
41,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Nielson Pinot Noir
Nielson Pinot Noir
2014

Byron

През по-голяма част от 30-годишната си история винарна Byron е известна със сортовете Pinot Noir и Chardonnay - от парцели с отлична локация в апелациите Santa Maria Valley AVA и Sta. Rita Hills AVA, Santa Barbara County, Калифорния. За да опознаете винарна Byron обаче, трябва да прекарате известно време из нейното главно лозе, Nielson Vineyard, което я заобикаля. Този парцел има историческо значение, защото е първият засаден в Santa Barbara с търговска цел - през 1964 година. По това време целият район е смятан за твърде студен и неподходящ за лозарство. Времето доказва обратното. През 1989 година Ken Brown, основателят на Byron, започва да прави вино от парцела Nielson, който е с площ около 170 хектара, на трийсетина километра от Тихия океан и 150-200 метра над морското равнище. Тази локация и прохладните ветрове гарантират плътността, наситените аромати и солидната структура на вината на Byron.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.