BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Malbec Cuvee Speciale
Malbec Cuvee Speciale

Malbec Cuvee Speciale

Chateau de Piote
В миналото Малбек е бил популярен в Бордо и е влизал в почти всеки един купаж - до 1956г., когато слана покосява реколтата. Chateau de Piote са едни от малкото все още използващи сорта. Докоснете се до това рядко вино и се почувствайте winique…
  • 750 мл
  • 2015
64,00 лв.
В наличност
Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Malbec Cuvee Speciale
Malbec Cuvee Speciale
2015

Chateau de Piote

Chateau de Piote e в Бордо. Не очаквайте, обаче, семейни гербове, вековна история и целия шум и лъскавина на най-прочутия винарски район в света. Тук, Бордото е обикновенно, направено от истински и прости неща: една жена на трактор, подпомагана от петте й деца, които ръководят семейната винарска изба или, по-скоро, ферма (имат коне, магарета, прасета и пилета). Носталгично и селско Бордо, направено от хармонична бъркотия, Бордото на Virginie Aubrion of Chateau de Piote. Винарната е в Aubie-et-Espessas, в рамките на голямата апелация AOC Bordeaux / Bordeuax Supérieur. Върху 11 от 14 хектара се отглеждат пет червени сорта: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Petit Verdot и два бели: Semillon, Colombard. Почвата е богата на глина и произвежда плодово и ароматно грозде, което съчетава вкус на касис и малина в червените, и на круша, ананас, и лешник в белите сортове грозде.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.