BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. SKS
СКС SKS

SKS

Шато Коларово

Изборът на най-добро грозде от лозовите масиви оказва своето влияние в хода на винификацията и крайният резултат е вино с мощно тяло и голям потенциал за стареене.

750 мл

18,00 лв.
В наличност

2012

Алк. %: 14

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

СКС SKS

SKS

2012

18,00 лв.
В наличност

Шато Коларово

Chateau Коларово е бутикова винарска изба, създадена през 2009 г. Разположена е между югозападните склонове на Южен Сакар и носи името на селото, в което се намира. Притежава 150 декара отлично поддържани лозя от сортовете Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мавруд, Сира, Пети Вердо, Малбек и 50 декара 40 годишни лозя сорт Мерло от известния Коларовски лозов масив. Разполага с отличен тероар, а средиземноморският бриз осигурява прохладни нощи. Избата произвежда по 60 000 – 65 000 бутилки годишно. Голяма част от операциите, се правят ръчно. В Шато Коларово се използва основно френски дъб, с изключение на вината от мавруд и шардоне, които доказано се развиват по-добре в български дъб. Вината на Chateau Коларово са прекрасен изразител на един от най-добрите тероари у нас.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Мария Стоева

Много интересен "български поглед" на Бордо-бленда, в който Пти Вердото е заместено с Мавруд. Този четворен купаж в момента е в пика си на развитие, като разкрива плътно и сочно тяло с подправкови и мускусни елементи. Много добро съотношение цена-качество.

Да

Злато - Berliner Wein Trophy 2014, Commented Decanter 2015, Сребро - BWIC 20115, Сребро - Concours Mondiale de Bruxelles 2016


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.