BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Cuna
Cuna

Cuna

Podere Santa Felicita
Рубинено червен цвят и аромати на червени плодове. Букетът се развива изключително комплексно, откриват се нюанси на лаврово дърво, лавандула и розмарин. Киселинността е сочна, партнира си добре с танините. Финалът на виното е приятен и продължителен.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 13
89,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Cuna
Cuna
2013

Podere Santa Felicita

Podere Santa Felicita е проект на прочутия енолог и агроном Federico Staderini, който открива в долината Casentino, провинция Arezzo, Тоскана, място, подходящо за отглеждане на Pinot Noir, сорт който е известен със своята капризност извън родната му Бургундия. Четирите хектара лози са на 500 метра надморска височина, върху варовикова почва, на средна възраст от 10 години. Работи се единствено по биодинамичен начин. В допълнение към Pinot Nero, се отглежда и един древен сорт Abrostine. Операциите във винарната са максимално опростени и с минимална намеса в процеса на виноправене. Вината на Podere Santa Felicita са три: Cuna и il Brendino от Pinot Nero, и Sempremai от сорта Abrostine. И всичките три впечатляват с уникалните си вкусове и аромати.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.