BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Domaine du Bouscat "Caduce“
Caduce

Domaine du Bouscat "Caduce“

Domaine du Bouscat

Специфичните съдове за винификация, които са използвани придават на виното един по-интересен вкус и аромат, които завладяват сетивата. Цветисто, свежо и заредено с приятна сладост. Виното е обло и леко за пиене.

750 мл

Нормална цена: 24,90 лв. (-2,49 лв.)
Special Price 22,41 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Caduce

Domaine du Bouscat "Caduce“

2015

Нормална цена: 24,90 лв. (-2,49 лв.)
Special Price 22,41 лв.
В наличност

Domaine du Bouscat

Domaine du Bouscat има дълга история зад гърба си - от създаването си през 1870 г. от семейство Dubernard. Гроздето се отглежда чрез използване на устойчиви методи и без уптреба на пестициди. Средната възраст на лозовите масиви е 37 години. Добивите са ниски, а зърната се изчакват да достигнат максимална зрялост. Domaine du Bouscat произвежда Bouscat Caduce, Bouscat La Gargone и Bouscat Les Portes de l’Am, които се славят като чудесни примери за отличните вина на Бордо.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

89

89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.