BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Domaine du Bouscat "Caduce“
Caduce

Domaine du Bouscat "Caduce“

Domaine du Bouscat
Специфичните съдове за винификация, които са използвани придават на виното един по-интересен вкус и аромат, които завладяват сетивата. Цветисто, свежо и заредено с приятна сладост. Виното е обло и леко за пиене.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
24,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Caduce
Domaine du Bouscat "Caduce“
2015

Domaine du Bouscat

Domaine du Bouscat има дълга история зад гърба си - от създаването си през 1870 г. от семейство Dubernard. Гроздето се отглежда чрез използване на устойчиви методи и без уптреба на пестициди. Средната възраст на лозовите масиви е 37 години. Добивите са ниски, а зърната се изчакват да достигнат максимална зрялост. Domaine du Bouscat произвежда Bouscat Caduce, Bouscat La Gargone и Bouscat Les Portes de l’Am, които се славят като чудесни примери за отличните вина на Бордо.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
89
89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.