BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Domaine Grand Veneur La Fontaine
La Fontaine

Domaine Grand Veneur La Fontaine

Alain Jaume

La Fontaine често се смята за едно от най-добрите бели вина в Chateauneuf du Pape, Рона и въпреки че е великолепен спътник на гастрономията, опитайте го и самостоятелно - за един пълноценен liquid lunch в неделя например…

750 мл

Нормална цена: 74,90 лв. (-7,49 лв.)
Special Price 67,41 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 14

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

La Fontaine

Domaine Grand Veneur La Fontaine

2015

Нормална цена: 74,90 лв. (-7,49 лв.)
Special Price 67,41 лв.
В наличност

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.