EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Quincy Quartz
AOC Quincy Quartz

Quincy Quartz

Domaine des Ballandors
Класически и кристален Совиньон Блан от долината на р.Лоара. Лозовите масиви са разположени в апелацията Quincy. Реколта 2018 е чудесна за Лоара, което прави виното с още по-плътно тяло и характер.
  • 750 ml
  • 2018
BGN31.90
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

AOC Quincy Quartz
Quincy Quartz
2018

Domaine des Ballandors

Domaine des Ballandors разполага с 25 хектара лозя от висококачествен Совиньон Блан в Quincy в долината на река Лоара. Легендата разказва, че гроздето тук е донесено от метоха в Бовoар от монаси от Цистерцианския орден. Засажденията са върху пясъчна почва над сладководни варовици, характерни за региона, които позволяват гроздето да узрява много рано и придават твърди минерални аромати. По-голямата част от плодовете се добиват предимно от стари лози на възраст до 40 години. Не се използва дъб, така че чистотата на Совиньона свети в чашата. Винарната се слави с производството на едни от най-добрите френски вина. Няма съмнение, че в Quincy са едни от най-старите лозя в региона, цитирани още от папа Каликст II през 1120 г.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.