EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Assyrtiko
Assyrtiko

Assyrtiko

Paterianakis
Лозовите масиви са разположни на 15км от Хераклион. Избата на Патерианакис е пионер в био-динамичното винопроизводство на о-в Крит. Винарната работи с местни сортове, които разкриват тайните на древния остров.
  • 750 ml
  • 2016
  • Alc. %: 12
BGN39.90
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Assyrtiko
Assyrtiko
2016

Paterianakis

Domaine Paterianakis е трето поколение семейна винарна, която първа въвежда органичното отглеждане на грозде на о. Крит. В Крит се произвежда вино от над 4000 години. Лозовите масиви, отглеждани в Крит, са част от неговия начин на живот на острова. Винарната е разположена в полупланински район с приблизителна височина 650 м, недалеч от столицата Ираклио. Собствените лозя на винарната се обработват от 1988 г. Отглеждат се шест уникални местни сорта и два международни сорта, от които се произвежда вино със силна индивидуалност. Сортовете грозде са внимателно подбрани, за да бъдат напълно приспособени към местните подземни и климатични условия и винаги според принципите на биологичното земеделие и опазването на околната среда.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.