EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Аугео Фемили Естейт Розе
Аугео Фемили Естейт Розе

Аугео Фемили Естейт Розе

Augeo
Виното е с наситен розов цвят и представлява интересна комбинация между допълващите се сортове Сира и Каберне совиньон в микс с класическия български сорт - Широка Мелнишка Лоза. Чудесен купаж, който показва най- силните страни на всеки от сортовете.
  • 750 ml
  • 2017
BGN23.90
In Stock
Аугео Фемили Естейт Розе
Аугео Фемили Естейт Розе
2017

Augeo

Аугео Фемили Естейт е винен проект, основан през 2016 г. от Стоян Манолов и Гергана Манолова, дуо баща-дъщеря, продължаващи традицията на своите предци. От латински augeo означава да растеш, да се развиваш, да уважаваш - препратка към историята на семейството на основателите, в което се произвежда вино от над 120 години, а от скоро вината са достъпни и за по-широка аудитория. Собствените лозя в село Враня, на 12 км от Мелник, са 40-годишни - от сортовете широка мелнишка, мелник 55, руен, каберне совиньон и се разпростират по Долината на Струма в продължение на 21 дка. Вината под бранда Аугео Фемили Естейт се произвеждат в лимитирани серии с фокус върху местните сортове и са отличени с награди от три континента.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.