EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Bianco BREG IGT
Bianco BREG IGT

Bianco BREG IGT

Gravner
The different varieties are vinified separately and blended before bottling. Fermentation takes place in Georgian amphoras, which are buried in the ground. The wine is aged 6 years in Slavonian oak.
  • 750 ml
  • 2009
  • Alc. %: 15
BGN119.00
In Stock

Only 9 left

Up to 2 business days delivery.

Up to 2 business days delivery.

Bianco BREG IGT
Bianco BREG IGT
2009

Gravner

Йошко Гравнер е водещ винопроизводител в региона Collio Goriziano, на границата на Североизточна Италия и Словения. Винарната е известна със своите уникални, дълголетни вина, произведени по древни методи. Собствените лозя се простират на 32 хектара. Акцентът е върху сорта Ribolla, който представлява 85 процента от насажденията. Отглеждат се и сортовете Pignolo, Мерло, Каберне Фран. Производството във винарната следва лунните фази - например вината се бутилират само по време на намаляваща Луна. За ферментацията се използват големи амфори като се спазват древните техники на винопроизводството. Белите вина съставляват около 85% от производството на имението. Вината отлежават в дъбови бъчви с различни размери в продължение на много години, така че датите за пускане на повечето вина са от 7 до 10 години и повече от датата на прибиране на реколтата.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.