EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Clare Valley Riesling
Clare Valley Riesling

Clare Valley Riesling

RockBare
Гроздето се бере рано сутринта, за да се запази търсената киселинност. Ферментацията протича в иноксови съдове на ниска температура. Виното лежи върху фините утайки в продължение на 4 месеца.
  • 750 ml
  • 2017
  • Alc. %: 12.5
BGN28.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Clare Valley Riesling
Clare Valley Riesling
2017

RockBare

RockBare развива винопроизводството си в Южна Австралия, като създава гама от вина, които улавят уникалните характеристики на всеки регион и сорт. Когато винопроизводителят Тим Бървил решава да създаде винарна Rockbare мечтата му е да прави вина, които са показателни за региона - Шардоне, Шираз и Гренаш. Винопроизводството е фиксирано върху правенето на вина, които показват най-доброто от това, което Южна Австралия може да предложи - от Clare Valley, Coonawarra до долината на Бароса. Rockbare е базирана в хълмовете на Аделаида и живописния Hahndorf, основната сграда е вила, построена през 1845 г. Новият проект на RockBare, наречен Barossa Babe, е плод от 140-годишни лози, а сред известните вина са Mojo, Adelaide Hills Savivinon Blanc и Barossa Shiraz, произведени в мощен, плодово задвижван стил. RockBare е производство на вино без ограниченията на едно лозе или сорт.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.