EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Sauvignon Blanc Friuli Colli Orientali DOC
Sauvignon Blanc Friuli Colli Orientali DOC

Sauvignon Blanc Friuli Colli Orientali DOC

Tenuta di Angoris
Този Совиньон Блан от Фриули стилистично напомня на сухите и изразителни вина от Сансер, Франция. Това се дължи на по-северното географско разположение и иноваторския дух на уайнмейкърите на избата.
  • 750 ml
  • 2017
BGN26.90
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Sauvignon Blanc Friuli Colli Orientali DOC
Sauvignon Blanc Friuli Colli Orientali DOC
2017

Tenuta di Angoris

Tenuta di Angoris e семейна винарна, чиято история винаги е била свързана със семейство Локатели. Основана е през 1648 г. от барон Локатело Локатели, а от 1968 г. се управлява от семейството на Джулио Локатели. Имението бележи възход в производството на вино, от което се възхищават познавачите на тероарите. С постоянно отношение към околната среда фамилията произвежда вино от три региона - Collio, Friuli Colli Orientali и Friuli Isonzo. Линията вина на Villa Locatelli произхожда от лозята в равнината, в района на Friuli Isonzo, докато от хълмистите тераси, на областите Collio и Friuli Colli Orientali, идва гроздето за производството на Линия вина Angoris. Отдадени на грижата за производство на вино, фамилията казва, че в тяхната изба виното намира по магически начин формата, която тяхната философия иска да даде.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.