EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Ferrer Bobet
Ferrer Bobet

Ferrer Bobet

Ferrer Bobet
Гроздето използвано за това вино е от млади и по-стари лозя, засадени върху типичните за Приорат шистови почви, наречени Llicorella. Купаж от интернационални и типично испански сортове, отлежавало една година в 60% нови френски дъбови бъчви.
  • 750 ml
  • 2015
BGN69.00
In Stock
Ferrer Bobet
Ferrer Bobet
2015

Ferrer Bobet

Винарната е създадена през 2001 година и носи имената на двмата си основатели Sergi Ferrer-Salat и Raül Bobet. Лозята са на площ от 15 хектара в района на село Porrera, известен, заради североизточните ветрове, като най-хладен в апелация Приорат, Каталуния. Теренът е стръмен и не позволява механизация. Почвата е предимно, специфичен за района шист, прочут с името Ликорела. Вината на Ferrer Bobet са изражение на специфичния тероар и прецизните производствени техники. Разнообразната ориентация на парцелите създава микроклимати, които дават комплексни и елегантни вина. Репутацията на тази винарна е толкова висока, както в Испания, така и по света, че е лесно да забравите скорошната и поява. Първото вино е от реколта 2005.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.