EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Гергана Царев Брод
Гергана Царев Брод

Гергана Царев Брод

Tsarev Brod
Гергана е забравен български сорт, който е кръстоска между Димят и Мускат Отонел. Виното отлежава върху фините утайки в продължение на 7 месеца.
  • 750 ml
  • 2018
BGN17.90
Out of Stock
This wine is not available at the moment.

This wine is not available at the moment.

Гергана Царев Брод
Гергана Царев Брод
2018

Tsarev Brod

Царев Брод е семейна винарска изба, която се намира в село Царев брод, област Шумен, в непосредствена близост до единствения скален барелеф в Европа – Мадарския конник - обект на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Винарната разполага с над 270 дка собствени лозя, в които се отглеждат сортовете Совиньон Блан, Траминер, Шардоне, Ризлинг и Пино Ноар. Тероарът се определя от климатичните особености на Средна Дунавска Равнина, разположен на 250 м надморска височина. Избата е разположена в непосредствена близост до лозовия масив.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.