EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Gevrey Chambertin Vieilles Vignes
Gevrey Chambertin Vieilles Vignes

Gevrey Chambertin Vieilles Vignes

Frederic Magnien
Gevrey-Chambertin е култoва апелация в Côte de Nuits. Гроздето за това вино произлиза от 60-годишни лозя, които лежат върху варовито-каменисти почви. Корените на лозята достигат в дълбочина, от където извличат необходимата минералност, която добавя комплексност и характер на виното.
  • 750 ml
  • 2016
BGN99.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Gevrey Chambertin Vieilles Vignes
Gevrey Chambertin Vieilles Vignes
2016

Frederic Magnien

Frédéric Magnien е винопроизводител от ново поколение, роден през 1969 г. в един от най-красивите лозаро-винарски райони в Бургундия, той е пето поколение винопроизводител от семейство Magnien - съчетаващ таланта си с тероара на Кот д'Ор. Наследник на Michel Magnien, Фредерик се стреми да отглежда вина с най-високо качество като въвежда през 2010 г. биодинамичния метод в лозарството. Биодинамичното лозарство позволява на растението да се укрепва и да се зарежда с енергия благодарение на природните сили, а не да работи против природата си. Високото качество на виното на Frédéric Magnien се дължи на хармонията между природните елементи - внимателното наблюдение на растенията и слушането на почвата.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.