EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Глушник Гевюрцтраминер и Пино Гриджо
Глушник Гевюрцтраминер Пино Гриджо

Глушник Гевюрцтраминер и Пино Гриджо

Glushnik
Засадени през 2004г, лозовите масиви се намират в източната част на Тракийската низина. Невероятната работа на уайнмейкърите позволява да се насладим на този купаж от Гевюрцтраминер и Пино Гриджо. glushnik
  • 750 ml
  • 2017
BGN18.90
In Stock

Only 9 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Глушник Гевюрцтраминер Пино Гриджо
Глушник Гевюрцтраминер и Пино Гридж
2017

Glushnik

Бутиковата изба "Глушник" е разположена в Сливенския регион на Тракийската низина - винарското село, чието име носи избата се намира в полите на Гребенец планина, южно от природния парк „Сините камъни“. Акцентът на винопроизводителите е интернационални сортове. Внимателно подбрани и грижливо обработени, за да може да се постигне вино, различно от масовите продукти на пазара. Сред сортовете, които се отглеждат са Каладок, който се създава през 1958 г. в южна Франция след кръстоска между Гренаш и Малбек, Глушник Сира, една добра българска интерпретация на класическия сорт Сира, изключително Каберне Фран, интересни купажи от Гевюрцтраминер и Пино Гриджо, Мускат и Вионие - които се нареждат сред най-добрите образци. Избата произвежда качествени вина, издържани във френска стилистика.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.