EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. I Fabbbri Riserva Chianti Classico
I Fabbbri Riserva Chianti Classico

I Fabbbri Riserva Chianti Classico

I Fabbri
В средата на октомври ръчно са набрани, само най-добрите гроздове, за да се превърнат в Chianti Classico Riserva. Прилага се бавна ферментация, за по-добро запазване на аромати и вкусове. След това виното старее за 10 месеца в 500 л. френски бъчви.
  • 750 ml
  • 2013
BGN55.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

I Fabbbri Riserva Chianti Classico
I Fabbbri Riserva Chianti Classico
2013

I Fabbri

По красивите хълмове на Lamole в Chianti Classico, от XVII век, семейство Grassi развива лозарство върху един и същи парцел земя. Сестрите Susanna и Maddalena, поемат управлението на имотите през 2000 година, създавайки Agricola i Fabbri (земеделие и ковачница, каквато също е притежавало семейството). Те произвеждат превъзходно качество червени вина от 9 хектара лозя, класифицирани DOCG. Разположени са на южен склон и започват от надморска височина 450 метра и достигат до 680 метра. Най-старият парцел е засаден през 1984 година. Почвите са бедни и песъчливи, корените навлизат дълбоко в търсене на хранителни вещества. През деня температурите са високи, но нощите са прохладни. За района е типичен и постоянен лек вятър. Тероарът и традиционните техники за правене на вино са високо ценени във винарната. Това са елегантни и деликатни вина, които притежават отлична свежест, и представят уникалните характеристики на района на Lamole.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.