EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Капатово бяло
Капатово бяло

Капатово бяло

Kapatovo
Лозовите масиви на Капатово са част от семейно имение в полите на Пирин, в близост до Мелник. Този купаж от Совиньон Блан, Шардоне и Вионие чудесно съчетава силните черти на всеки един от сортовете. Вионие допринася за плодовия и цветист аромат на виното, нещо присъщо за този сорт, когато е отглеждан при топъл климат. Приятелско и приятно вино с подчертана структура и красив финал.
  • 750 ml
  • 2017
BGN19.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Капатово бяло
Капатово бяло
2017

Kapatovo

Уважението към природата и нейните дарове е това, което обединява екипа на градини и лозя „Капатово“. Създаването на стопанството започна със закупуването на първите земи през 1997 г., за да достигне 1200 декара през 2010 г. Изминалите години помагат да се натрупа безценен опит и познания за особеностите на местния климат, за природните предизвикателства, които застават пред земеделския производител. Така се стига до „нашата рецепта“ за земеделие – инвестиции и човешка грижа. Трайните насаждения са изцяло подсигурени с капково напояване, влагат се средства в селскостопанска техника, хладилни камери, опаковачно-сортировачна база, търговска база. Стопанството в семейното имение се развива, следвайки най-важните приоритети - грижата към земята и лозовите насаждения, очакванията и потребностите на клиентите.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.