EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG
Montecucco Sangiovese DOCG

La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG

Pianirossi
Виното старее в Славонски дъбови бъчви в продължение на една година, които му придават типично Италиански полъх. Това е едно плътно, но същевременно много пивко вино, с балансирани и приятни танини.
  • 750 ml
  • 2015
BGN59.00
In Stock

Only 11 left

Up to 2 business days delivery.

Up to 2 business days delivery.

Montecucco Sangiovese DOCG
La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG
2015

Pianirossi

Собственикът Stefano Sincini е известен с работата си в модния бизнес за фирмите TOD’s и Hogan, но през 1999 година открива това прекрасно място в областта Марема, в Тоскана. Поразен от красотата му и потенциала на неговия тероар, събира екип от съмишленици, напътствани от прочутите енолози Carlo Ferrini и Gioia Cresti. Stefano Sincini решава, че място като Pianirossi заслужава свое собствено вино, а не просто копие на успеха на други. Затова редом с традиционното за Тоскана Sangiovese засажда и лози от района на Montepulciano, реорганизирайки плотовете за максимално използване на тероара. Доброто изложение и естественият наклон подпомагат лесното оттичане на водата. С времето лозите на Pianirossi ще се превърнат в модел за новото поколение винарни в Тоскана - със свой стил и индивидуалност. Имението има и прекрасен малък хотел, от прозорците на който можете да се наслаждавате на спираща дъха гледка, както и на дивите животни сред лозите.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.