EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Pierres Rousses
Pierre Rousses

Pierres Rousses

Pierre Breton
Гроздето се бере ръчно, като най-добрия плод се селектира на сортировъчни маси. Виното ферментира в барици и отлежава в дъбови бъчви с големина 400 литра.
  • 750 ml
  • 2017
BGN42.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Pierre Rousses
Pierres Rousses
2017

Pierre Breton

Семейството на Катрин и Пиер Бретон разполага с 11 хектара собствени лозя, източно от Bourgueil в село Restigné. Те произвеждат вино в апелациите Chinon и Bourgueil, както и Vouvray - вина подходящи ранна консумация, така и за отлежаване. Семейството за първи път въвеждат биодинамичните практики през 1994 г., веднага след получаването на био сертификат през 1991 г. Производителите се превръщат в международни икони за движението на натуралните вина в район, където климатът и почвата могат да затруднят органичното лозарство. Вината, които произвеждат са от сортовете Каберне Фран и Шенин Блан.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.