EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Преслав Естейт Ийгър Шардоне
Преслав Естейт Ийгър Шардоне

Преслав Естейт Ийгър Шардоне

Пирев
Eager е проект на един от най-известните български енолози - Стефан Пирев. Елегантно вино, което отлежава на фините утайки. Това му придава ефирност и мекота, а свежестта допълва комплексния му характер.
  • 750 ml
  • 2016
  • Alc. %: 14
BGN23.90
In Stock

Only 6 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Преслав Естейт Ийгър Шардоне
Преслав Естейт Ийгър Шардоне
2016

Pirev

Винените проекти, които един от най-добрите български енолози, Стефан Пирев, разработва се разпознават под името Kosara и Eager. Вината се създават от български лозя, които са доказали във времето своя тероарен потенциал. Енологът винифицира на различни места с оглед на тероарните предимства и специфични изисквания към сортовете, които са с определяща роля за оформяне на собствена стилистика. Продуктите на изба Пирев отбелязват височина в българското винопроизводство и разкриват възможностите на българския тероар. Както казва самият енолог "За мен виното е неделима част от смисления начин на живот. Обиколил съм целия свят, с малки изключения - по винени дела."

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.