EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Ризлинг Царев Брод
Ризлинг Царев Брод

Ризлинг Царев Брод

Tsarev Brod
Ферментацията протича в малки иноксови съдове в продължение на 30 дни. Виното отлежава 8 месеца върху фините утайки и развива невероятна комплексност.
  • 750 ml
  • 2015
BGN17.90
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Ризлинг Царев Брод
Ризлинг Царев Брод
2015

Tsarev Brod

Царев Брод е семейна винарска изба, която се намира в село Царев брод, област Шумен, в непосредствена близост до единствения скален барелеф в Европа – Мадарския конник - обект на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Винарната разполага с над 270 дка собствени лозя, в които се отглеждат сортовете Совиньон Блан, Траминер, Шардоне, Ризлинг и Пино Ноар. Тероарът се определя от климатичните особености на Средна Дунавска Равнина, разположен на 250 м надморска височина. Избата е разположена в непосредствена близост до лозовия масив.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.