EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Шардоне и Совиньон Блан Excentric Incanto
Бяло Excentric Incanto

Шардоне и Совиньон Блан Excentric Incanto

Medi Valley
Гроздето и от двата сорта е от собствените лозя на Меди Вали в землището на село Смочево. 15% от виното отлежава за 4 месеца в дъбови бъчви, а Шардонето отлежава преминава и през малолактичната ферментация.
  • 750 ml
  • 2017
BGN14.90
In Stock

Only 7 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Бяло Excentric Incanto
Шардоне и Совиньон Блан Excentric Incanto
2017

Medi Valley

Меди Вали е класически винарски комплекс, изграден през 2007 г. Намира се в село Смочево, разположено в полите на югозападна Рила, на 630 м надморска височина, в най-северната част на долината на река Струма, на живописния път за Рилския манастир. Състои се от модерна винарска изба и 370 дка лозови масиви, засадени със сортовете шардоне, траминер, совиньон блан, два клона мерло и два клона каберне совиньон. През 2010 г. в Меди Вали започва реализирането на новата концепция на винарната, чиято цел е да я превърне в перлата на българския югозапад. Започва създаването на интересни, богати, специфични тероарни вина със собствен стил и уникален характер, направени от специално селектирано за всеки сорт и тип вино от грозде в оптимална зрялост.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.