EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Шардоне Марбъл ленд
Шардоне Марбъл ленд

Шардоне Марбъл ленд

Yamantievi
Избата на семейство Ямантиеви се намира в близост до Ивайловград. Географското разположение и влиянието на Егейско море създават чудесни условия за развитието на редица сортове. Лозовите масиви се намират на 400м. надморска височина и се разполагат върху 70 хектара.
  • 750 ml
  • 2014
BGN26.90
In Stock

Only 1 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Шардоне Марбъл ленд
Шардоне Марбъл ленд
2014

Yamantievi

Ямантиеви е семейна винарна, която се намира в Ивайловград. Младите лозови насаждения на винарната са създадени след оценката, че е необходима корекция в сортовия състав на лозята, промяна в тероара и необходимост от спазване на световните тенденции в лозарството и винопроизводството. Така в Ивайловград заедно с традиционните Мерло и Каберне Совиньон се появяват немислимите и провокативни лозови насаждения от сортовете Сира, Пино ноар, Шардоне, Траминер, Вионие, Аликант Буше и Мускато бианко. Лозовите масиви са издигнати на 400 м надморска височина върху здравата основа на мраморната земя. Винените серии Marble Land, Stone Lake, Вила Армира, Roses и Yamantiev's са свързани със самите тероари, в които виното се отглежда и отразяват любовта и философията на собствениците.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.