EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Sisters wines Kisi
Sisters wines Kisi

Sisters wines Kisi

John Okros
Киси е местен грузински сорт, който се среща в източната част на страната и е характерен за регион на Кахетия. Виното прекарва между 5 и 6 месеца в квеври, за да се постигне по-богата екстракция.
  • 750 ml
  • 2016
  • Alc. %: 14.5
BGN45.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Sisters wines Kisi
Sisters wines Kisi
2016

John Okros

John Okros e малка фамилна винарна, разположена в гр. Сигнаги, в района на Кахетия в източна Грузия. Подобно на много други производители в Грузия, и за собственика Джон Окруашвили фокусът на винопроизводството се крие в страстта към древните винарски ритуали. Неговите бели и кехлибарени вина са базирани на местни сортове като Ркацители, Мцване и Цоликури, които престояват в големи глинени квеври между 1,5 и 6 месеца. Освен вино, John Okros произвеждат и пет вида Chacha.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.