EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Совиньон Блан Царев Брод
Совиньон Блан Царев Брод

Совиньон Блан Царев Брод

Tsarev Brod
Ферментацията протича в малки иноксови съдове, за да се съхрани чудесната свежест на плода. Виното отлежава за кратък период върху фините утайки.
  • 750 ml
  • 2017
BGN17.90
In Stock

Only 7 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Совиньон Блан Царев Брод
Совиньон Блан Царев Брод
2017

Царев Брод е семейна винарска изба, която се намира в село Царев брод, област Шумен, в непосредствена близост до единствения скален барелеф в Европа – Мадарския конник - обект на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Винарната разполага с над 270 дка собствени лозя, в които се отглеждат сортовете Совиньон Блан, Траминер, Шардоне, Ризлинг и Пино Ноар. Тероарът се определя от климатичните особености на Средна Дунавска Равнина, разположен на 250 м надморска височина. Избата е разположена в непосредствена близост до лозовия масив.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.