EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Vino Nobile di Montepulciano
Nobile di Montepulciano

Vino Nobile di Montepulciano

Canneto
Купаж с преобладаващо Санджовезе - типично за Италия, предлагащо щедри плодови аромати. Ферментацията се провежда в съдове от неръждаема стомана, след което преминава през етап на едногодишно отлежаване в големи френски дъбови бъчви.
  • 750 ml
  • 2014
BGN42.00
In Stock

Only 9 left

Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Nobile di Montepulciano
Vino Nobile di Montepulciano
2014

Canneto

Canneto е винарна, чиито земи обхващат 48 хектара, разположени по западните склонове на Монтепулчано, близо до прекрасната църква на Мадона ди Сан Биаджо и има дълга традиция в производството на вино. Лозите се отглеждат на камениста почва между 350 и 400 метра надморска височина. Лозето обхваща около 26 хектара, които са засадени с лозя от сортовете - Санджовезе, Мерло и Каберне. Петнадесет хектара са регистрирани за Vino Nobile, а четири хектара земя са отделени за отглеждането на маслини за екстра върджин зехтин. Vino Nobile di Montepulciano се радва на известната си репутация от 790 г. насам и е определено като "Краля на всички вина".

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.