EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Vulcaia Sauvignon
Vulcaia Sauvignon

Vulcaia Sauvignon

Inama
През 1991, Inama се изявява като един от иноваторите в региона на Соаве Класико, засаждайки нетипичния за там Совиньон Блан на вулканичните почви в зоната. Виното Vulcaia успява да се докаже и наложи през десетилетията, като нетипично вино, в което спецификите на тероара преобладават над спецификите на сорта, а не обратното.
  • 750 ml
  • 2017
  • Alc. %: 12.5
BGN32.00
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Vulcaia Sauvignon
Vulcaia Sauvignon
2017

Inama

Inama е семейна винарна, която е създадена преди повече от половин век, разположена в района на провинциите Верона и Виченца - люлки на традицията и културата. За лозовите насаждения се обработват две съседни територии, които в същото време са много различни - Soave Classico и Colli Berici. Soave Classico е родното място на древните бели вина - подходящ с хълмистия си релеф и вулканична почва - която е единствена по рода си поради чистата базалтова лава. Първоначално районът е засаден с древния гръцки сорт Graecanicum, който на местен диалект се нарича Гарганега. Именно на него се спира и основателят на винарната Джузепе Инама и започва да купува малки парцели от лозя в сърцето на Soave Classico, за да изработи вино, което да върне славата на района. Colli Berici обхваща южните хълмове на провинция Виченца с висок потенциал за производство на червени вина. Отглеждат се повече от 30 хектара Мерло, Каберне Совиньон и по-специалният сорт - Карменер.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.