BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Enigma Merlot
Енигма Мерло

Enigma Merlot

изба Малката Звезда
Виното отлежава в продължение на 3 месеца в бъчви от български дъб. Едно изключително изкушаващо вино, събрало в себе си слънцето на Сакар, с добре балансирани, меки и кадифени танини.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
12,90 лв.
В наличност

Остават само 8 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Енигма Мерло
Enigma Merlot
2015

изба Малката Звезда

Малката Звезда е създадена през 2005 година в силния винарски регион Сакар, със стари насаждения от Мерло, Сира и Каберне Фран. Винарната се намира на 11 км от Хасково, като точното място е избрано според микроклимата и винените традиции в областта. От 2015 година насам вината започват да придобиват една по-модерна визия благодарение на младия технолог Свилен Георгиев. Годишното производство е от около 130 000 бутилки. Избата е модерно оборудвана с малки ферментационни съдове от инокс и бъчви (от които 90% нови) от български и френски дъб. Вината от южен Сакар са с добра танинова структура и забележителни плодови нюанси. В Малката Звезда умеят да изразят тероара на това чудесно място.

Николета Дикова
Щедро и пивко Мерло, събрало в себе си слънцето на Южна България. Пищен и чувствен нос с нотки на черни плодове, черен пипер и балсамени нюанси, обло тяло с меки танини, леко пикантен финал.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Сребърен медал BIWC 2017


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.