BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Events
  3. Visa Tennis Cup & Visa Premium Golf Tournament

Visa Tennis Cup & Visa Premium Golf Tournament

30-06-2018 (11:11)   -  30-06-2018 (23:30)
Visa Tennis Cup & Visa Premium Golf Tournament

За втори път, в рамките на месец, Виза България организира спортен турнир, в който “Seewines” беше основен партньор.

Visa Tennis Cup, в тенис клуб “Малееви” ще се запомни с много знаменателни моменти. В края на април поканата за турнира бе отправена към всички собственици на Visa Premium карти, през банките, които ги обслужват. В деня на турнира спортното майсторство и издръжливостта на всички състезатели бяха поставени на изпитание. Най-добрите състезатели изиграха по 5 или 6 мача, за да стигнат до финала, от 9:00 до 18:00 часа! Изумителни бяха финалистите на двойки – които безспорно заслужиха купата за първо място. Завършекът бе отбелязан със стилен коктейл, 

представящ специална колекция от вина предоставени от Seewines, селектирани от сомелиерът  Благой Кузмански , който обърна лично внимание на всички присъстващи. Освен музикалните изненади и множество подаръци за победителите, те получиха  подаръци от портфолиото на Seewines, отново подбрани с отношение. Единодушната оценка на всички играчи и гости бе, че Visa Nero & Koтo Tennis Cup e състезание, дарило ги с огромна положителна енергия и нови приятелства.

За Premium картодържателите Visa организира и първото издание на Visa Premium Golf Tournament  в Pravets Golf Club.

Над сто опитни голфъри и начинаещи почитатели на играта взеха участието  в Pravets Golf Club на първи юли. Участниците бяха разделени в три дивизии, според хендикапите си. В рамките на деня за оспорваното първо място се състезаваха няколко човека.

Овен в дивизиите награди бяха учредени и за „Най-дълъг удар“. Страхотните подаръци раздадоха от Visa на всички победители. Специално побрана селекция от висок клас вина от цял свят , не остави равнодушен и нито един победител. Организаторите обявиха успешния старт на инициативата на Visa в подкрепа на голфа.

Емоционалният ден, изпълнен със спортен хъс и напрегната надпревара приключи с прекрасна музика, подходящи деликатеси,  а участниците се насладиха  на специалните  вина, предоставени от “Seewines”.

Новите биодинамични предложения, производство на” Seewines” баха: бяло вино “Colorito” реколта 2017г., розе “Аyano” от 100% Широка Мелнишка лоза от района на Хърсово и Виногради.

.

.

.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *