BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. GEVREY CHAMBERTIN La Justice
CHAMBERTIN La Justice

GEVREY CHAMBERTIN La Justice

Domaine Antonin Guyon

Лозята La Justice се намират точно под селцето Gevrey и са едни от най-добрите в апелация Gevrey-Chambertin. Ръчно бране, ферментация за 20 дни в големи отворени дървени съдове и отлежаване за 18 месеца във френски дъбови бъчви, от които 1/3 нови.

750 мл

Нормална цена: 95,00 лв. (-9,50 лв.)
Special Price 85,50 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

CHAMBERTIN La Justice

GEVREY CHAMBERTIN La Justice

2015

Нормална цена: 95,00 лв. (-9,50 лв.)
Special Price 85,50 лв.
В наличност

Domaine Antonin Guyon

Имотът Antonin Guyon е един от най-престижните в Бургундия. Простира се почти по цялото продължение на Côte d’Or. Доминик Гийон и брат му Мишел контролират бизнеса, започнат от баща им Антонин през 60-те години. Доминик успява да събере през 1970 г. около 350 парцела, принадлежащи на почти 80 различни собственици от община Meuilley в Hautes Côtes de Nuits и да формира блок от 22 хектара с южно изложение и отлична почва. Domaine Guyon предлага голяма гама от вина Premiers Crus и Grand Crus. Собствениците вярват, че за да се разкрие тероарната характеристика и да се запази автентичността на района, използването на минерални торове трябва да се елиминира - което и правят през последните 10 години в собствените си масиви.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

91

91


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.