BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc
Haut Medoc AOC

Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc

Chateau Grand Brun

Cru Artisan е класификация в Бордо, която включва 44 емблематични шата. Едно от тях, Grand Brun отглежда под 5 хектара стари лозови масиви с нисък добив. Това вино отлежава в дъбови бъчви и в циментови съдове около половин година.

750 мл

24,90 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 12.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Haut Medoc AOC

Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc

2015

24,90 лв.
В наличност

Chateau Grand Brun

Chateau Grand Brun e фамилна изба, ситуирана на Пътя на шатата, между Pauillac, Saint Julien и Margaux, в самото сърце на Haut Médoc. Всичко започва през 1970 година, когато Jean Pierre Brun закупува 1.6 хектара. През 1988 година се създава Chateau Grand Brun, от тогава насам стартира и винопроизводството. От 2005 година получава класификация Crus Artisans Medoc. За 25 години успява да достигне 14 хектара, от които 12 са в Haut Médoc и два в Bordeaux Supérieur.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.