BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Cotes De Nuits Les Dames de Vergy
HAUTES COTES DE NUITS

Cotes De Nuits Les Dames de Vergy

Domaine Antonin Guyon

Лозовите масиви се намират в близост до село Meuilley, област Cote d'Or. Чудесен тероар, отразен от това вино с неповторима идентичност. Балансиран, хармоничен и чист вкус - едно истинско виноизживяване от Hautes Cotes de Nuits.

750 мл

44,00 лв.
В наличност

Остават само 4 броя!

2015

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

HAUTES COTES DE NUITS

Cotes De Nuits Les Dames de Vergy

2015

44,00 лв.
В наличност

Остават само 4 броя!

Domaine Antonin Guyon

Имотът Antonin Guyon е един от най-престижните в Бургундия. Простира се почти по цялото продължение на Côte d’Or. Доминик Гийон и брат му Мишел контролират бизнеса, започнат от баща им Антонин през 60-те години. Доминик успява да събере през 1970 г. около 350 парцела, принадлежащи на почти 80 различни собственици от община Meuilley в Hautes Côtes de Nuits и да формира блок от 22 хектара с южно изложение и отлична почва. Domaine Guyon предлага голяма гама от вина Premiers Crus и Grand Crus. Собствениците вярват, че за да се разкрие тероарната характеристика и да се запази автентичността на района, използването на минерални торове трябва да се елиминира - което и правят през последните 10 години в собствените си масиви.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

87

87


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.