BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Хрумки Сандански Мискет
Хрумки Сандански Мискет

Хрумки Сандански Мискет

Биовинарна Орбелус

Гроздето е от собствени лозови масиви, отглеждани по биологичен начин, реколтата е ръчно набрана. Това е лимитирана серия от 2800 бутилки, винификацията е провеждана в съдове от неръждаема стомана.

750 мл

14,90 лв.
В наличност

2016

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Хрумки Сандански Мискет

Хрумки Сандански Мискет

2016

14,90 лв.
В наличност

Биовинарна Орбелус

Орбелус е първата сертифицирана биовинарна в България. Разполага с над 200 дка., обособени в 20 самостоятелни минимасива по долината на Струма, всеки от които със специфични характеристики на почвата, влажността, въздуха, вятъра и другите елементи на тероара. За себе си те казват: “не се страхуваме да експериментираме във всеки един етап, от лозята, които гледаме - от използването на техники във винарната до купажите, които влизат в бутилката”.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Мария Стоева

Вино с топъл характер от Долината на Струма, но с много добра свежест и сортова типичност. Прекрасно съчетание на аромати на бели цветя и цитруси.


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.