BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Lagrein Merlot IGT
Lagrein Merlot IGT

Lagrein Merlot IGT

Balter Vigna e Vino

Лагрейн, един от водещите червени сортове в Алто Адидже, е преобладаващият в купажа - той придава структура и динамика на виното. Мерлото от своя страна допринася за мекота и повече нежност във вкуса. Виното старее в дъбови бъчви между 4 и 6 месеца.

750 мл

32,90 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Lagrein Merlot IGT

Lagrein Merlot IGT

2015

32,90 лв.
В наличност

Balter Vigna e Vino

Семейство Balter произвежда грозде от 1872 година, а собствено вино започва да прави през 1990. Десетте хектара лозя са в един плот и се намират на 350 метра височина над град Rovereto, в южната част на район Trentino. Изложението е южно, а в близост е езерото Garda, благодарение на което всеки следобед духа вятър от юг към север. Връзката със земята е това, което семейството иска да изрази с вината си и го прави изключително успешно. Отглеждат се предимно Chardonnay и Pinot Noir за правенето на традиционното вино Lagrain, но също и Merlot и Cabernet Sauvignon за червени, а Sauvignon Blanc за бели.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Удовлетвореност


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.