BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Lalande Borie
Lalande Borie

Lalande Borie

Chateau Lalande-Borie

Едно лесно за разбиране Бордо от шато Lalande-Borie. След ферментацията виното отлежава във френски дъбови бъчви ( около 25% нови) за 12 месеца. Фино и пивко вино от Saint Julien, с характер и стил и на добра цена.

750 мл

82,00 лв.
В наличност

2010

Алк. %: 14

Доставка до 2 работни дни.

Доставка до 2 работни дни.

Lalande Borie

Lalande Borie

2010

82,00 лв.
В наличност

Chateau Lalande-Borie

Chateau Lalande-Borie е основана през 1970 г. Името му произлиза от това на региона и на собственика Jean Eugène Borie. Намира се на запад от апелацията Saint Julien и притежава 25 ха лозови масиви с 65% Каберне Совиньон, 25% Мерло и 10% Каберне Фран. Почвата е дребен чакъл с глина под него. За кратък период от време, винарната успя да си извоюва висока репутация. Виното има плътно тяло, подкрепено с нежни аромати и балансирани танини. Lalande-Borie е Cru Bourgeois и прекрасно представя достойнствата на апелацията.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

89 Да

Le Guide Hachette des Vins

89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.