BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Orange Dimyat
Ориндж Димят

Orange Dimyat

изба Марян

Доста добър резултат от експериментаторския дух на технолозите. Плътно и мощно представяне на сорта Димят, с елегантен сух финал.

750 мл

22,50 лв.
В наличност

2016

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Ориндж Димят

Orange Dimyat

2016

22,50 лв.
В наличност

изба Марян

Винарна Марян е малка семейна изба, която е създадена през 2010 година в едноименното село в Еленския балкан. Технологичното оборудване е поръчано специално за изба Марян, за да отговаря изцяло на изискванията им за винопроизводство. Идеята и мисията на собствениците е да бъдат създавани висококачествени лимитирани серии вина от най-доброто грозде в лозя под контрола на Марян. А имената на самите вина са избрани специално, за да запечатат моменти от историята на Второто Българско Царство.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Мария Стоева

За ценителите на специалните вина предлагам да насочат вниманието си към една нетипична изява на българския сорт Димят, който е ферментирал с твърдите части (бяло грозде, винифицирано по тегнология за червено). Пикантност и комплекстност се разкриват в този иначе не толкова експресивен сорт.


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.