BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chablis Premier Cru
Chablis Premier Cru

Chablis Premier Cru

Domaine Millet

Premier Cru се произвеждат от двата бряга на река Serein, където почвите са с голямо количество фосили - спомен от времето, когато Бургундия се е намирала под топъл океан. Виното е богато, минерално и много комплексно.

750 мл

64,00 лв.
В наличност

2016

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Chablis Premier Cru

Chablis Premier Cru

2016

64,00 лв.
В наличност

Domaine Millet

Philippe Millet, основава Domaine Millet в началото на 80-те години, зaщото част от земите, на които е отглеждал зърнени култури се оказали в апелация Petit Chablis AOC. Засажда 9 хектара с Petit Chablis и продължава да купува имоти в апелация Chablis 1er Cru Vaucoupin AOC. Той решава да не се ограничи, само, с производството на добро грозде, а ще винифицира, бутилира и продава. Domaine Millet е на 2 часа път с кола от Париж, между Bourges и Nevers, по протежението на река Лоара, недалеч от Sancerre, в очарователнто село Bué. Имотът, който сега е в ръцете на двамата синове на Philippe, е 21 хектара, засадени със Sauvignon (75%) и Pinot Noir (25%). Желанието им да култивират най-добрите лозя и да произвеждат най-доброто грозде, за да предложат вина с фини аромати, които са елегантни и отразяват тероара на прочутото Chablis, кара двамата братя да стават за работа, всеки ден.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.