BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Le Pergole Torte
Le Pergole Torte

Le Pergole Torte

Montevertine

Една истинска класика от лозята Le Pergole Torte, създадени още през 1968 година и с площ едва 2 ха. Дълъг е пътят на виното, докато достигне до Вас - 1 година отлежава в големи Славонски бъчви, 6 месеца във Френски бъчви и още 1 година в бутилка.

*

164,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

2014

Алк. %: 13

Доставка до 2 работни дни.

Доставка до 2 работни дни.

Le Pergole Torte

Le Pergole Torte

2014

164,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Montevertine

Montevertine се намира в сърцето на хълмовете Chianti, в общността на Radda. През 1967 г. Серджо Манети, закупува Montevertine тогава все още ваканционна къща, засажда едва два хектара вино и превръща Montevertine в малка изба. Въпреки че в началото идеята е да се произвежда вино в малки количества, след като първата реколта през 1971 г., е представена на Vinitaly във Верона и печели моментален успех, Серджо е толкова ентусиазиран, че напуска бизнеса си с производство на желязо и започва разширяване на винарната. Понастоящем общата площ на лозята обхваща приблизително 18 ха разпределени в няколко области, като всички са засяти единствено с местните сортове Sangiovese, Canaiolo and Colorino.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Николета Дикова

За нас е чест да представим, за първи път в България, едно от легендарните вина на Тоскана. Le Pergole Torte е квинтесенция на тероара на Radda в Chianti. Вино с неповторима комплексност, финес и класа, Санджовезе в своята най-благородна форма, способно да отлежава и да се развива във времето. Реколта 2014 имаше хладно и дъждовно лято. Благодарение на прекрасния септември, обаче, даде едно забележително вино, с по-леко и фино тяло, по-нисък алкохол и по- малка концентрация в сравнение с класическите реколти, но с изключителен финес и елегантност.


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.