BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pape Clement
Pape Clement Blanc

Pape Clement

Chateau Pape Clement
Едно изключително богато и многопластово вино в ароматичен и вкусов профил. Благоприятства небцето със слоеве от печена ябълка, узряла круша и ананас. Винификацията в дъбови бъчви придава му добра структура и обем.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
308,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Pape Clement Blanc
Pape Clement
2015

Chateau Pape Clement

Папа Clement V е бил най-известния собственик на това шато, а и запален винопроизводител. Често е можело да бъде видян сред лозята да работи заедно със селяните от региона. През 1309 година мести папския дворец в Avignon, където продължава заниманията си с вино, като създава Chateauneuf du Pape и отстъпва имението в Graves на кардинала на Bordeaux. Тогава то е кръстено в негова чест Chateau Pape Clement. Новата история започва през 1980, когато Bernard Magrez купува шатото. Виното на Chateau Pape Clement, веднага, бележи качествен скок спрямо всичко, правено до този момент. Голяма част от това се дължи на ниските добиви, събирането на значително по-зряло грозде, прецизната сортировка и увеличаващата се употреба на нови френски бъчви. Chateau Pape Clement прави модерни вина с богата текстура и интензивни зрели плодови аромати.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.