BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chenas Tete de Cuvee
Chenas Tete de Cuvee

Chenas Tete de Cuvee

Domaine du Penlois

Chenas е едно от десетте крюта в Божоле и вината от сорт Гаме Ноар са с потенциал за отлежаване между 5 до 10 години. При производител като Domaine du Penlois те наподобяват елегантността и финеса на Бургундия.

750 мл

32,90 лв.
В наличност

2016

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Chenas Tete de Cuvee

Chenas Tete de Cuvee

2016

32,90 лв.
В наличност

Domaine du Penlois

Имението се намира в южна Бургундия и в северната част на долината на река Рона - в сърцето на Beaujolais, в град Lancié. Семейство Besson правят вино-бизнес от почти 100 години. Ноу-хау от четири поколения дава дълбоко познаване и разбиране на земята и лозите и се отразява пряко върху високото качество, прието като стандарт тук. 25те хектара с прекрасно поддържани лозя са разпръснати в тероарите на Lancié, Juliénas, Morgon и Chenas и позволяват на семейство Besson да предлага впечатляващо разнообразие от различни вина. Повечето са на базата на сорта Gamay - червено и розе, а има и не толкова често срещано Beaujolais Blanc. Те предлагат финес, свежест и изразена плодовост. Идеалната температура за пиене е ниска, мажду 14 и 16 градуса. Това са вина, с които може да галите небцето си ежедневно, когато търсите лекота и добро настроение.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Удовлетвореност


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.