BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pinot Noir Tous Ensemble
PN Tous Ensemble

Pinot Noir Tous Ensemble

Copain Wines
Реколта 2015-та ще бъде запомнена с високо качество и по-ниски добиви. Tous Ensemble от френски език - Всички заедно, е серия от вина, които са идеални за всеки повод, всеки вкус и всеки ден от седмицата.
  • 750 мл
  • 2015
57,00 лв.
В наличност

Остават само 4 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

PN Tous Ensemble
Pinot Noir Tous Ensemble
2015

Copain Wines

Wells Guthrie основава винарната през 1999 година, като избира френската дума за “другар, спътник” за нейно име, защото вярва, че виното е споделено преживяване. Той е впечатлен и вдъхновен от времето, което прекарва като стажант при Michel Chapoutier - на север по долината на река Рона. Стилът му се проявява в добре балансирани вина - с по-нисък алкохол и съчетаващи се с голям брой храни. Wells Guthrie подбира педантично гроздето, което взема, единствено от Anderson Valley и Mendocino County. Той е специалист в сортовете Pinot Noir, Syrah и Chardonnay от прохладен, планински климат. Ярки, енергични вина, със свежи вкусове, от органично гледани лози, с минимална манипулация - това вече е запазена марка за Copain. Всяка бутилка е малко приключение във френски стил и красиви пейзажи от северна Калифорния.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.