BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pinot Noir Tous Ensemble
PN Tous Ensemble

Pinot Noir Tous Ensemble

Copain Wines
Реколта 2015-та ще бъде запомнена с високо качество и по-ниски добиви. Tous Ensemble от френски език - Всички заедно, е серия от вина, които са идеални за всеки повод, всеки вкус и всеки ден от седмицата.
  • 750 мл
  • 2015
57,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

PN Tous Ensemble
Pinot Noir Tous Ensemble
2015

Copain Wines

Wells Guthrie основава винарната през 1999 година, като избира френската дума за “другар, спътник” за нейно име, защото вярва, че виното е споделено преживяване. Той е впечатлен и вдъхновен от времето, което прекарва като стажант при Michel Chapoutier - на север по долината на река Рона. Стилът му се проявява в добре балансирани вина - с по-нисък алкохол и съчетаващи се с голям брой храни. Wells Guthrie подбира педантично гроздето, което взема, единствено от Anderson Valley и Mendocino County. Той е специалист в сортовете Pinot Noir, Syrah и Chardonnay от прохладен, планински климат. Ярки, енергични вина, със свежи вкусове, от органично гледани лози, с минимална манипулация - това вече е запазена марка за Copain. Всяка бутилка е малко приключение във френски стил и красиви пейзажи от северна Калифорния.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.