BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pinot Noir Pierre Leon
PN Pierre Leon

Pinot Noir Pierre Leon

Willakenzie Estate
Pierre Leon носи името на бащата на Bernard Lacroute, като идеята е да представя "мъжката" част на сорта. Виното отлежава в 50% нови френски дъбови бъчви за 13 месеца. Гроздето произлиза от Willamette valley един от най-хладните региони в Орегон.
  • 750 мл
  • 2013
79,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

PN Pierre Leon
Pinot Noir Pierre Leon
2013

Willakenzie Estate

Страст към Pinot Noir с дълбоко разбиране и усещане за терена - това е, което определя WillaKenzie Estate, семейна винарна, разположена в сърцето на долината Willamette, щата Орегон. Bernard Lacroute решава да се върне към своите бургундски корени и да закупи имот от 170 хектара през 1991 година. Той е убеден, че този район в Орегон е най-добрият в цяла Северна Америка за Pinot Noir и е съпоставим с великите вина на Бургундия. Първото вино е бутилирано през 1995 година в новопостроената винарна. Лозята на винарната са с най-голямото клоново разнообразие в цялата долина. Повече от 11те различни клона на Pinot Noir дават на купажите структура и сложност. В резултат Pinot Noir, Chardonnay и Pinot Gris от долината на река Willamette са демонстрация на елегантността на региона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.