BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Primitivo Di Manduria DOP Passo Del Cardinale
Primitivo Di Manduria

Primitivo Di Manduria DOP Passo Del Cardinale

Cantine PaoloLeo

Това Primitivo е перла в короната на град Мандурия. Виното отлежава 3 месеца в бъчви от американска дъбова дървесина и 6 месеца в съдове от неръждаема стомана. Трябва да се отпива внимателно, за да усетите, как завладява всичките Ви сетива.

750 мл

24,90 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 14

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Primitivo Di Manduria

Primitivo Di Manduria DOP Passo Del Cardinale

2015

24,90 лв.
В наличност

Cantine PaoloLeo

Cantine PaoloLeo се намира в област Пулия, Италия. Това е винарна със семейно управление от 15 души, всеки с конкретна задача, от маркетинг до бутилиране. От края на 80-те години собственикът Paolo Leo, с много страст и упоритост, решава да се фокусира върху отглеждането и възраждането на сортове произлизащи от региона, като: Primitivo, Negroamaro, Malvasia Bianca и Nera di Lecce. Вината им лесно могат да бъдат разпознати. Те отразяват в тялото си аромата, вкусовете и характера на Пулия.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

88

88


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.