BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ripa Bianca IGT
Ripa Bianca IGT

Ripa Bianca IGT

Terre del Ving

Вино получено от 40-годишни лозови масиви с много добра дълбочина във вкуса и аромата. Едно цялостно усещане за финес и елегантност и приятен спомен за лека минералност.

750 мл

Нормална цена: 22,90 лв. (-3,00 лв.)
Special Price 19,90 лв.
В наличност

2014

Алк. %: 12

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Ripa Bianca IGT

Ripa Bianca IGT

2014

Нормална цена: 22,90 лв. (-3,00 лв.)
Special Price 19,90 лв.
В наличност

Terre del Ving

Terre del Ving е малка биодинамична изба в Тоскана, създадена от Stefano Gonnelli. Намира се близо до градчето Волтерра, едно от най-очарователните в Тоскана, основано от етруските през X век преди Христа. Избата прави близо 15000 бутилки годишно, работейки изцяло с прочутите тоскански сортове Sangiovese, Malvasia, Trebbiano и по-малко известните Cigliegiolo, Colorino, San Colombano, Malvasia Nera. От инженер Stefano се превръща във винар, оттам и името на проекта, Терре дел Винж, Земите на Винж, тоест Ving- Винж, винарят-инженер. Между такъв обрат в живота и изборът му да отглежда лозята си единствено, следвайки законите на биодинамиката, има емоционална, и философска връзка. Биодинамичните вина носят в себе си една особена, зареждаща енергия. Убедете се сами. Имаме честта нашият селекционер, Николета Дикова да е част от екипа на Terre del Ving, така че препоръката е от първа ръка.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Николета Дикова

Много интересно вино, купаж от три автоктонни тоскански сорта, Требиано, Малвазия и Сан Коломбано. Биодинамичното вино на Стефано е живо, свежо и пълно с енергия. Отлежавайки в бетонови съдове без намеса на дъб виното запазва фино тяло, а специфичният тероар на Podere Borgaruccio му придава дълъг, минерален финал. С хомеопатични дози сулфити и изцяло натурална винификация, това вино е особено подходящо за хора, чувствителни към сулфити.


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.