BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Rosso di Montepulciano DOC
Canneto Montalcino DOC

Rosso di Montepulciano DOC

Canneto
Типично тосканско вино, на базата на Санджовезе, без контакт с дъбова дървесина. Винификацията се извършва в съдове от неръждаема стомана, а след приключване на ферментацията се провежда задържане на виното с твърдите части.
  • 750 мл
  • 2016
24,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Canneto Montalcino DOC
Rosso di Montepulciano DOC
2016

Canneto

Canneto е винарна, чиито земи обхващат 48 хектара, разположени по западните склонове на Монтепулчано, близо до прекрасната църква на Мадона ди Сан Биаджо и има дълга традиция в производството на вино. Лозите се отглеждат на камениста почва между 350 и 400 метра надморска височина. Лозето обхваща около 26 хектара, които са засадени с лозя от сортовете - Санджовезе, Мерло и Каберне. Петнадесет хектара са регистрирани за Vino Nobile, а четири хектара земя са отделени за отглеждането на маслини за екстра върджин зехтин. Vino Nobile di Montepulciano се радва на известната си репутация от 790 г. насам и е определено като "Краля на всички вина".

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.