BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sancerre AOC Blanc
Sancerre AOC Blanc

Sancerre AOC Blanc

Domaine Francois Millet

Типичен елегантен Сансер, носещ в себе си всичко, което е характерно за тероара в тази апелация. Вино с приятна и свежа киселинност, изключително пивко, меко и ароматно.

750 мл

34,90 лв.
Неналичен

2016

Алк. %: 13

Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Sancerre AOC Blanc

Sancerre AOC Blanc

2016

34,90 лв.
Неналичен

Domaine Francois Millet

Bernard and Pierre Millet създават домейна през 1930 година. Domaine Francois Millet е на 2 часа път с кола от Париж, между Bourges и Nevers, по течението на река Лоара, в Bué - очарователно малко селце, обкръжено с лози, като пъзъл от хиляди цветове, и запазило непокътната красотата си. Днес имението се управлява от пето поколение винари. Разположено е на площи от 21 хектара, от които 75% Совиньон Блан (от него се произвежда белият Sancerre) и 25% Пино Ноар ( за червено и розе Sancerre), които получават Appellation d'Origine Contrôlée (AOC) през 1936. Вината са емблематични за региона и прочути в цял свят.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Благой Кузмански

Концентриран и качествен плод са двете неща, които характеризират 2016 в долината на река Лоара. Сансер е сред най-добрите попадения, така че ви препоръчвам да се насладите на Domaine François Millet както като аперитив, така и с лека храна.

93 Да

Бронзов медал от concours des ligers « Salon des vins du val de loire »; Коментирано в “sommeliers international”; 12/20 точки в гид за белгийски вина “vins et terroirs authentiques”; 88/100 точки в Wine spectator; 91 в Wine enthusiast

93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.