BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sancerre AOC Blanc
Sancerre AOC Blanc

Sancerre AOC Blanc

Domaine Francois Millet

Типичен елегантен Сансер, носещ в себе си всичко, което е характерно за тероара в тази апелация. Вино с приятна и свежа киселинност, изключително пивко, меко и ароматно.

750 мл

34,90 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

2016

Алк. %: 13

Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Sancerre AOC Blanc

Sancerre AOC Blanc

2016

34,90 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Domaine Francois Millet

Bernard and Pierre Millet създават домейна през 1930 година. Domaine Francois Millet е на 2 часа път с кола от Париж, между Bourges и Nevers, по течението на река Лоара, в Bué - очарователно малко селце, обкръжено с лози, като пъзъл от хиляди цветове, и запазило непокътната красотата си. Днес имението се управлява от пето поколение винари. Разположено е на площи от 21 хектара, от които 75% Совиньон Блан (от него се произвежда белият Sancerre) и 25% Пино Ноар ( за червено и розе Sancerre), които получават Appellation d'Origine Contrôlée (AOC) през 1936. Вината са емблематични за региона и прочути в цял свят.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Удовлетвореност

Благой Кузмански

Концентриран и качествен плод са двете неща, които характеризират 2016 в долината на река Лоара. Сансер е сред най-добрите попадения, така че ви препоръчвам да се насладите на Domaine François Millet както като аперитив, така и с лека храна.

93 Да

Бронзов медал от concours des ligers « Salon des vins du val de loire »; Коментирано в “sommeliers international”; 12/20 точки в гид за белгийски вина “vins et terroirs authentiques”; 88/100 точки в Wine spectator; 91 в Wine enthusiast

93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.